Sommerjobbstudenter hos EIDEL

Sommerstudentene 2

Denne sommeren har fem studenter fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) tatt turen til Eidsvoll for å jobbe hos ingeniørbedriften EIDEL. Vi kom i kontakt med studentene via Nettverksdagene og E&T-dagen samt gjennom vår dialog og samarbeid med  studentorganisasjonen Orbit NTNU og Propulse, der vi er sponsor.

Vi ble tatt litt på sengen over den overveldende interessen blant studentene for å få tak i sommerjobb innen romfartsrelatert arbeid og vi måtte sette opp prosjekter på kort tid.  Studentenes sommerjobbengasjement går over fire uker der de skal utvikle og teste spennende ny elektronikk som EIDEL har planer om å ta med videre for kvalifikasjon i våre fremtidige romrelaterte prosjekter.

Studentene er fra venstre på nederste bilde: Trym Nygård, Simen Arnegard, Magnus Mæhlum, Selma Tofte Thiis og Fredrik Mathiesen, alle mastergradsstudenter innen Kybernetikk og robotikk eller Elektronisk systemdesign og innovasjon. Vi ønsker studentene velkommen og  håper de får et fint og lærerikt opphold!